De 5 beloften die AG Residential voor u maakt

 1. Stabiliteit en vertrouwen

  AG Residential maakt deel uit van AG Real Estate, de grootste vastgoedgroep van de België. AG Real Estate is op haar beurt voor 100% een filiaal van AG Insurance, de grootste verzekeraar van het land. Het spreekt voor zich dat wij hierdoor een uiterst solvabele promotor zijn waarmee u in het volste vertrouwen in zee kunt gaan.

 2. Single point of contact

  Wij hebben intern een eigen toegewijd team. Dit vertaalt zich voor u in één enkel aanspreekpunt voor al uw vragen. Als promotor stelt ons dit in staat om u nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn. Dit doorheen het ganse proces, vanaf het eerste contact met onze mensen van het verkoopteam tot en met nazorg en klantenbegeleiding.

 3. Zorgvuldig uitgekozen locaties

  Wonen heeft alles te maken met leefbaarheid. Hoe evolueert de buurt? Welke nutsvoorzieningen zijn er in de omgeving? Hoe zit het met de bereikbaarheid en mobiliteit? Want uit recent onderzoek is nog maar eens gebleken dat een slechte mobiliteitsscore voor veel mensen de hoofdreden is waarom ze verhuizen. Is het een aangenaam omgeving om te leven en te werken? Het zijn allemaal vragen die we ons stellen voor we een locatie selecteren. Opdat u er met volle teugen kan wonen en genieten.

 4. Prijs/kwaliteit

  De prijs van een nieuwbouw appartement wordt bepaald door meerdere factoren. Zo zijn er bijvoorbeeld de waarde van de grond, de constructiekost en de erelonen van de architecten en de onderaannemers. Een belangrijk onderdeel waar u als klant het meest op kan focussen als u kiest voor nieuwbouw is de afwerkingsgraad van uw appartement. Wij voorzien steeds een kwaliteitsvolle en volledige afwerking die u toelaat om uw appartement af te werken zonder extra budget te moeten voorzien.

 5. U bent onze klant, dus u beslist

  Indien u speciale wensen of voorkeuren heeft dan staan wij steeds open om te kijken hoe we uw droom kunnen realiseren. Wij bouwen niet volgens het principe dat iedereen hetzelfde standaard product koopt. Indien u verder wil gaan op het gebied van personalisatie dan kan dat zonder probleem. Wij zullen steeds kijken wat er mogelijk is en u daarin zo goed mogelijk begeleiden. Zodat uw appartement een echte thuis wordt.