Vivid, nieuwe appartementen in LeuvenVivid, nieuwe appartementen in LeuvenVivid, nieuwe appartementen in LeuvenVivid, nieuwe appartementen in LeuvenVivid, nieuwe appartementen in LeuvenVivid, nieuwe appartementen in LeuvenVivid, nieuwe appartementen in LeuvenVivid, nieuwe appartementen in LeuvenVivid, nieuwe appartementen in Leuven

Vivid
Aan de rand van het park, in het centrum van de stad

Het project VIVID-VIVID+ ligt ten noordoosten van Leuven in de nieuwe wijk Tweewaters, tussen de Vaartkom en de Dyle.

Dit project is ontworpen als een horizontale balk van vijf verdiepingen hoog. In het gebouw komen 89 appartementen en 55 assitentiewoningen.

VIVID is zo ontworpen en ingeplant, dat de lichtinval en het zicht op park en water optimaal worden ervaren. De lange zuidgevel aan de parkzijde kenmerkt zich door de opeenvolging van ruime terrassen en hoge ramen. Per verdieping springt de gevel een stukje in. Dit geeft het gebouw haar karakteristieke trapvorm. De terrassen kunnen afgeschermd worden met glazen schuifpanelen. Bewoners kiezen zelf de stand en de kleur van de schermen, zo ziet de gevel er op elk moment van de dag anders uit.

De 55 assistentiewoningen zijn bewust onder één dak gebracht met de reguliere appartementen uit het project. De bewoners van alle leeftijden leven deur aan deur. Zo geeft VIVID+ een belangrijke meerwaarde aan de rest van het project. Naast de compactere woningen kan u ook kiezen voor de ruime, luxueuze assistentiewoningen van maar liefst 95 m². In VIVID+ vindt u comfortabele appartementen, aanpasbaar aan veranderende leefomstandigheden. Elke woning heeft zijn eigen charme, met een uitzicht op het park, het water of het woonerf aan de straatkant.

Canal Wharf

Canal Wharf

L

L'alliance Fase 1

L

L'alliance Fase 2

Vivid

Vivid

NEWTON

NEWTON

REGATTA

REGATTA

JOLI BOIS

JOLI BOIS

ARSENAL

ARSENAL

KOUTERHOF

KOUTERHOF

We staan tot uw dienst!

Bel ons: 02/226 23 14

Ik wens meer info:

Van waar kent u ons?